Update: 12 juni zullen we vanuit het Europees Parlement na een lunch en bijeenkomst met enkele bijzondere gasten en een gesprek met Jeroen Lenaers (EP-lid) beginnen met lopen vanuit Brussel naar Maastricht. Jeroen Lenaers geeft aan zijn volle medewerking te verlenen waarvoor we enorm dankbaar zijn.  

 

 

Van 12 t/m 18 JUNI lopen ik en mijn broer Gerard Adriaens met begeleiding van Jo Koopman, Pascal Spee en Raymond van Hoorn een voettocht van Brussel naar Maastricht in zeven dagen.

 

Dit om aandacht te genereren voor jongeren met een beperking. Tijdens de route van 200km die wij afleggen ontmoeten wij prominente mensen en zoeken donateurs. Stichting Vrienden van Talent kan alle steun gebruiken om het welzijn van kinderen en jeugdigen en jong volwassen met een beperking te bevorderen.

 

Ambassadeur van 7 dagen onderweg is oud minister en burgemeester Gerd Leers.

Opbrengsten zijn voor de Stichting Vrienden van Talent. 

 

Adriaens, Adriaens en van Hoorn liepen een drie-tal jaar geleden voor 'Kind in Eenzaamheid'. Zie brochure hier.

 

DONEER RECHTSTREEKS OP DE REKENING VAN VRIENDEN VAN TALENT

 

STICHTING VRIENDEN VAN TALENT

Klompenstraat 12

6251 NE Eckelrade

NL30RABO0302427279

ovv 7 Dagen Onderweg voor jongeren met een beperking

 

Het bevorderen van de maatschappelijke , economische en sociale integratie van kinderen en jeugdigen en (jong) volwassenen (‘Talenten’) met een beperking.

De Stichting organiseert en ondersteunt en faciliteert hierin in de ruimste zin.

Het bevorderen van het welzijn van ‘De Talenten’ met een functiebeperking

Dat wil zeggen dat De Stichting Vrienden van Talent zich heeft voorgenomen om zich te richten op  alle ‘Talenten’  om zo hun leef-/woon- en werkomgeving op een maatschappelijk verantwoorde duurzame manier  aangenamer te maken en te integreren in de maatschappij.

De Stichting wil voor de ‘Talenten’ met een functiebeperking activiteiten mogelijk maken , die niet of niet alleen vanuit reguliere middelen te financieren zijn.

De Stichting wil dit doel bereiken door het beschikbaar stellen van ( financiële) middelen en materialen en expertise, die bijdragen aan het welzijn van de ‘Talenten’.

Voorbeelden daarvan zijn het mogelijk maken van werkervaring, educatie , het faciliteren van sport-,spel- en leermateriaal, inrichting of extra activiteiten realiseren .

 

 

Alle activiteiten worden mede  mogelijk  gemaakt door vrijwilligers en mantelzorgers . De Stichting zorgt voor het zoeken en vinden van de juiste vrijwilligers en mantelzorgers  en  de coördineert de inzet  van die mensen.

2017 is het jaar dat het 25 jaar geleden is dat in Maastricht het verdrag van Europa ondertekend. Vandaar de keuze om vanuit Brussel de weg naar onze geboortestad Maastricht terug te vinden. Europa kent vele dreigementen maar kansen liggen er ook door verbindingen te leggen , steun te geven en te ontvangen en kansen te zien.  

 

Jongeren van Talentino zullen tijdens het groot meezing feest op de Markt in Maastricht de VIP Gasten voorzien van heerlijke Europese gerechten. Het feest dat op 1 juli 2017 zal plaats vinden zal worden geopend door de Burgemeester van Maastricht, mevrouw Annemarie Penn-Te Strake. 

 

O.a. Koos Alberts, Dean Saunders, Sandra Kim, Erwin, Frans Theunisz, Mieke, Dennie Christiaan, De Sjonnies, Henk Kamphuis, Gerard Adriaens, Stef Ekkel, Ria Valk, John west, Lange Frans, Johnnie Romein, Ziesjoem, Marianne Weber, John de Bever, Yes-R, Sharon Doorson en NICK NICOLAI zullen hun opwachten maken waarbij het bedrag bekend zal worden gemaakt dat voor 'Stichting Vrienden Van Talent' is verkregen. Voor meer informatie bezoek Oranje Zingt Zuid 2017.

Pin It

Het nieuwe album zal worden gepresenteerd in o.a. Cafe de Passerel en Cafe in 't Aw Smidse.

 

BOEKINGEN

VOOR BOEKINGEN OF MEER INFORMATIE
 
HUUB ADRIAENS
Tel: 06 53293676
 
 
 
 

DANK AAN MIJN VASTE SPONSOREN

kol.jpg schrobbeleer.jpg mosa.jpg 1-jemhid-logo.jpg talentino.jpg kostons.jpg europe.jpg sponsor-aschwin-01.jpg rebo-meubelen-logo-nieuw.jpg sligro.jpg polyplex-maastricht-logo.jpg grassli.jpg kfc.jpg fotograafie.jpg occasion-maastricht.jpg up-stage.jpg marsna-bouw.jpg logo-gemeente-maastricht.jpg vonk.jpg dezonnestraal-bloemen.jpg debeente.jpg vrumona.jpg logo-impreso.jpg viprent.jpg dutchfavoritemusic.jpg logo-ebm-security.jpg pedrokuijpersrolluiken.jpg logo-sjeigel.jpg febo.jpg inawsmidse.jpg berenpop.jpg logo-paulissen-bakkerijen.jpg falconradio286x286.jpg raad.jpg dhreclame.jpg tap.jpg logo-t36.jpg hsm.jpg hanssen.jpg miseplacelogo.jpg holland-casino.jpg logo_talent-1001020-680-100-c-rd-255-255-255.jpg oogwereld.jpg bertie.jpg flugel.jpg robfelixglas.jpg hurkmans-pallets.jpg